10 Weekse cursus

Hoe kan je met Affiliate Marketing geld verdienen op Pinterest?


Een stap voor stap uitleg hoe je geld kan verdienen met je Pinterest account!

In deze cursus leer je welke stappen je moet doorlopen om jouw Pinterest account klaar te stomen voor Affiliate Marketing. Je leert hoe je profiel eruit moet zien, wat voor een borden goed werken en hoe je dus geld kan verdienen met jouw Pinterest account.

Ben jij het ook zat dat je Pinterest Traffic je niks opbrengt? Lijkt het je fijn om een extra zakcentje vanuit huis te verdienen? Met deze cursus leer je in no-time hoe je met Pinterest geld kan verdienen vanuit je luie stoel. Met maar een paar uur per week, kan het geld binnenstromen. In deze cursus krijg je een stap voor stap plan, handvatten om je Pinterest om te gooien!

Pinterest zorgt ervoor dat ik:

 • met weinig werkuren een passief inkomen kan verdienen.
 • minder hoef te werken en meer tijd heb om leuke dingen te doen.
 • meer bezoekers naar mijn blog trek.
 • mijn dromen kan na jagen.

Hoe ik dat heb gedaan, dat lees je hieronder.

Hi,

Ik ben Veerle Rümke en ik ga je hier vertellen hoe je geld kan verdienen met Pinterest. Ik ben een groot voorstander van: van je hobby je werk maken en daarmee je dromen volgen. Ik heb dit al meerdere malen gedaan met verschillende hobbies. 

Het begon met dat ik er van hield om evenementen te organiseren. Ik deed dit vaak vanuit mijn scouting achtergrond en organiseerde ook vaak voor vrienden leuke activiteiten. Ik ben vervolgens gaan werken bij een evenementenbureau omdat ik er zo van genoot om te organiseren.

Vervolgens ben ik bij festivals vrijwilligerswerk gaan doen. Ik genoot ervan om creatief bezig te zijn en genoot er elke keer van als er weer een nieuwe festivalfamilie geboren werd. Na jaren als vrijwilliger gewerkt te hebben, ben ik gevraagd om als een betaalde kracht aan het werk te gaan. Ondertussen werk ik al een aantal jaar voor verschillende festivals in Nederland en geniet ik nog elke dag van mijn werk, wat als hobby begon.

En nu is Pinterest ook een uit de klauwen gelopen hobby geworden. Ik heb het jaren gebruikt om vakanties te plannen, om mijn blogposts te verspreiden en nieuwe blogs te ontdekken. Een paar maanden geleden ging de knop om en besloot ik dat ik er geld mee wilde verdienen en dat is ondertussen gelukt. In de afgelopen maanden heb ik veel nieuwe kennis opgedaan over Pinterest en die wil ik graag met je delen. Pinterest kan een passief inkomen generen waardoor je de vrijheid hebt om te doen wat je wilt. 


In deze cursus leer je onder meer:

 • Welke affiliate programma’s er zijn
 • Welke onderwerpen populair zijn op Pinterest
 • Hoe je makkelijk nieuwe pins kan maken
 • Waar je rekening mee moet houden als je jouw Pinterest Strategie bedenkt
 • Hoe je Pinterest automatisch kan laten doorlopen als jij druk bent met andere dingen
 • Welke tools je kan gebruiken voor jouw Pinterest strategie

Neem hieronder alvast een kijkje in welke thema’s allemaal aan bod komen.

1. De basics
Basis Regels
Zakelijk account
Rich Pins
2. Keywords
Waar moet je keywords gebruiken?
3. Profiel
Profiel
4. Bord Indeling
Borg volgorde
Bord omslagen
Verborgen en Gearchiveerde borden
5. Groeien
Hoe krijg ik meer volgers?
Hoe krijg ik meer repins?
6. Pin Design
Waar moeten je pins aan voldoen?
Voorbeeld pins
7. Affiliate Marketing
Affiliate Marketing Programma’s
8. Welke Tools kan je inzetten?
Groepsborden
Tailwind
9. Marketing Strategie
Wat speelt mee bij het maken van een strategie?
Maak je eigen strategie?
10. Stappenplan
Het stappenplan

Veelgestelde Vragen

Wanneer begint de cursus?

De cursus begint zodra je je ingeschreven hebt. Je krijgt meteen een mailtje met je inloggegevens en je kan meteen aan de slag!

Hoe snel kan je geld verdienen met Pinterest?

In theorie is het mogelijk om vanaf de eerste dag geld te verdienen. Maar eerlijk is eerlijk, realistisch is dat niet. Pinterest is een medium wat tijd nodig heeft. Het duurt meestal een week of 6 voordat een pin daadwerkelijk goede reacties krijgt. Daarnaast heb je in het begin ook nog niet heel veel pins waarmee je geld kan verdienen. Hoe langer je het doet, hoe meer pins je hebt dus hoe meer geld het kán opleveren. Wanneer je in de eerste 2 maanden er ongeveer 2 uur per dag aan besteed, zou je het cursus geld al terug moeten kunnen verdienen, wanneer je het schema van de cursus volgt.

Ik heb nog geen Pinterest account, is dat erg?

Nee, dat is geen probleem. Het betekent dat je iets meer tijd bezig bent met het creëren van traffic op je account. Het voordeel daarvan is dat je je account meteen zo kan inrichten als je wilt. Je hoeft ook geen 100 volgers te hebben als je begint. De volgers komen vanzelf wanneer je eenmaal bezig bent.

Ben jij het zat om:

 • Elke altijd op je uitgaven te moeten letten?
 • Altijd per uur uitbetaald te worden?
 • Geen geld met je blog te verdienen?

Dan is deze cursus iets voor jou!