Dankjewel, de gratis Hoe Begin je met Pinterest is naar je onderweg! Je hebt ondertussen de eerste mail al in je mailbox.

Maar voor je dit gaat openen, heb ik nog een interessant aanbod voor je!

Koop het E-book Hoe werkt Pinterest met korting! 

Heb je geen zin om te wachten tot alle mails in je mailbox komen. Wil je nu meteen alles weten over Pinterest? Dat kan! Ik heb een e-book geschreven over alle ins en out van Pinterest. 

Waar de gratis cursus Begin met Pinterest een aantal onderwerpen kort aanstipt, ga ik in het e-book uitgebreid in op hoe je zoektermen vindt en het beste toepast. Hoe je pins ontwerpt en optimaliseert en hoe vaak je moet pinnen op een bord.

Omdat jij je hebt opgegeven voor de gratis cursus, heb je nu de kans om het e-book met korting te kopen!

 

Nu ik je toch hier heb, ik wil je graag een aanbod doen. Je wilt meer uit je Pinterest halen, anders had je je niet opgegeven voor deze gratis cursus! Maar haal je daadwerkelijk alles uit je Pinterest nu? Durf je er voor te kiezen om te investeren in je account?

Je kan door het e-book Hoe werkt Pinterest vandaag nog beginnen met het optimaliseren van je Pinterest account. In het e-book leer je alles op zoektermen en heb je ook handige tools die je helpen bij het vinden en toepassen van deze zoektermen.

Het e-book komt met een hoop extra’s die je anders bij de cursus niet zal krijgen.

Koop nu het e-book en leer alles van hoe Pinterest nou echt in elkaar steekt.

 

Waarom heb je dit e-book nodig?

Wanneer je dit e-book koopt, heb je in één handig overzicht wat je allemaal kunt doen om je Pinterest profiel te optimaliseren. Alles wordt tot in de puntjes uitgelegd en je kan meteen aan de slag met alle handige tools die bij het e-book horen.

Koop nu!

Waarom Pinterest?

01

Meer bereik

Met een goeie strategie kan je meer verkeer naar je blog of site krijgen.

02

Passief inkomen

Het is dé manier om een inkomen op te bouwen met een geautomatiseerde strategie.

03

Nieuwe markt

Pinterest is in Nederland nog steeds een ondergeschoven kindje.

Mis dit aanbod niet

Dit is het enige moment dat je dit aanbod krijgt met deze korting. Koop nu het e-book Hoe Werkt Pinterest met fikse korting en betaal maar 7 euro!

Koop nu met korting!