Hi,

Ik ben Veerle Rümke en ik hou van alles wat te maken heeft met Social Media. Het duurde dan ook niet lang voordat ik onder de knie had hoe je geld kon verdienen met Pinterest. Ik ben een groot voorstander van: van je hobby je werk maken en daarmee je dromen volgen. Ik heb dit al meerdere malen gedaan met verschillende hobbies. 

Het begon met dat ik er van hield om evenementen te organiseren. Ik deed dit vaak vanuit mijn scouting achtergrond en organiseerde ook vaak voor vrienden leuke activiteiten. Ik ben vervolgens gaan werken bij een evenementenbureau omdat ik er zo van genoot om te organiseren.

 

Vervolgens ben ik bij festivals vrijwilligerswerk gaan doen. Ik genoot ervan om creatief bezig te zijn en genoot er elke keer van als er weer een nieuwe festivalfamilie geboren werd. Na jaren als vrijwilliger gewerkt te hebben, ben ik gevraagd om als een betaalde kracht aan het werk te gaan. Ondertussen werk ik al een aantal jaar voor verschillende festivals in Nederland en geniet ik nog elke dag van mijn werk, wat als hobby begon.

 

 

 

En nu is Pinterest ook een uit de klauwen gelopen hobby geworden. Ik heb het jaren gebruikt om vakanties te plannen, om mijn blogposts te verspreiden en nieuwe blogs te ontdekken. Een paar maanden geleden ging de knop om en besloot ik dat ik er geld mee wilde verdienen en dat is ondertussen gelukt. In de afgelopen maanden heb ik veel nieuwe kennis opgedaan over Pinterest en die wil ik graag met je delen. Pinterest kan een passief inkomen generen waardoor je de vrijheid hebt om te doen wat je wilt.

Het is mijn missie om zoveel mogelijk vrouwen te inspireren om te doen wat ze willen. Dit doe ik door cursussen te ontwikkelen en artikelen te schrijven om kennis op te doen zodat ze zelfstandig een passief inkomen kunnen opbouwen en hun dromen kunnen volgen.