Creëer een passief inkomen met gift guides

Hoe ideaal zou het zijn als je op één moment je tijd investeert en daar de rest van het jaar je inkomen uit haalt. Dat noemen we een passief inkomen. Er zijn een hoop verschillende manieren om een passief inkomen op te bouwen. Één van de manieren om een passief inkomen te bouwen is met Gift Guides, oftewel cadeaugidsen.

Waarom aan passief inkomen bouwen met gift guides?

Hoe vaak is het jou al niet overkomen dat je geen flauw idee hebt wat je voor een cadeau moet kopen voor je vriend, ouders of vrienden? En wat doe je wanneer je echt geen flauw idee hebt wat je moet kopen? Je vraagt om hulp. Je vraagt vrienden en als daar geen goed idee uit voort komt, dan ga je googelen.

Let’s get real, we’ve all been there.

Je gaat googelen: ‘wat te kopen voor xx?’ Kans is groot dat je op een giftguide komt. Je bekijkt alle suggesties, vormt je plan en waarschijnlijk bestel je dan één van die suggesties.

Doordat je via de giftguide iets koopt, verdient de maker daar een klein percentage mee. Wanneer jij al op deze manier aan je cadeau inspiratie komt, dan zullen er vast meer mensen zijn die op deze manier hun cadeaus vinden?

Bedenk eens wat een goudmijn dit zou kunnen zijn!

Zijn cadeaugidsen niet alleen voor de feestdagen?

Natuurlijk zit de oorsprong van de gift guides zit in de feestdagen. Dat is dé tijd van het jaar dat iedereen cadeaus krijgt. Het is dus logisch dat de piek daar ligt. Wat zijn ideeën voor kleine schoen cadeautjes voor Sinterklaas of wat moet je kopen voor kerst? Het zijn vragen die elk jaar terug komen.

Maar het hele jaar zijn er mensen op zoek naar cadeaus voor verjaardagen, vieringen van belangrijke momenten, bedankjes etc. Er zijn genoeg momenten in het jaar dat mensen cadeaus geven, dus je hoeft je echt niet te beperken tot de feestdagen.

Waar moet ik beginnen als ik gift guides wil maken?

Er zijn een aantal dingen waar je over moet nadenken als je gift guides wilt gaan maken. Denk aan hosting, promotie, welke producten, welke feestdagen, welke affiliate programma’s? Het kan best veel zijn waar je aan moet denken.

Om je te helpen het overzicht te bewaren en elke keer nieuwe ideeën te hebben, heb ik een cursus ontwikkeld. Creëer een passief inkomen met Gift Guides.

Wat krijg je in deze cursus?

In deze cursus leer ik je stap voor stap waar je allemaal aan moet denken bij het maken van gift guides. Ik leer je alle stappen waar je aan moet denken wanneer je dit vanaf het begin opzet. Ook voor ervaren bloggers bevat deze cursus een heleboel tips hoe je het snelst een gift guide kunt bouwen, maar ook hoe je geautomatiseerd reclame kan maken voor je cadeaugidsen.

Cursus specificaties

  • 6 modules
  • Kosten: € 79,-
  • Start op 21 oktober
  • Inclusief gratis checklists voor starters en bloggers
  • Inclusief het e-book Hoe werkt Pinterest

Verjaardagsactie

Kortingscode

Komende donderdag is mijn 34e verjaardag. Normaliter vier ik mijn verjaardag altijd een hele week lang. Dit jaar wil ik dit feest dan ook delen met jullie. Als verjaardagscadeau kan je de cursus tot 20 oktober 23:59 kopen voor maar 34 euro! Dat betekent dat je – als je dit weekend besteld – je 45 euro korting krijgt! Je kan de cursus hier bestellen en gebruik de code feestweek bij de check out!

Ik hoop dat je een fijne feestweek hebt en je vanaf nu kan gaan bouwen aan een fantastisch passief inkomen