E-book Geld verdienen met Pinterest

Vandaag heb ik extra leuk nieuws, al zeg ik het zelf. Achter de schermen ben ik er al maanden mee bezig, maar vandaag ga ik jullie er ook wat meer over vertellen! Ik ben namelijk bezig met het schrijven van een reeks e-booken! Het eerste E-book van Geld verdienen met Pinterest is vandaag uit!

Hoe is de boekenreeks ontstaan?

Het is alweer ruim een jaar geleden dat ik ben begonnen met Geld verdienen via Pinterest. Ik ben een heleboel gaan lezen en gaan proberen en heb ik het afgelopen jaar zoveel ervaring opgedaan met Pinterest en Affiliate Marketing, dat ik deze kennis wilde samenbrengen. Uit dat idee is afgelopen november dit blog ontstaan. Door het plaatsen van verschillende artikelen, komt er wel een beetje kennis naar buiten. Toch voelde het nog niet als een geheel.

Ik begon het met schrijven van een e-book. Naarmate ik bezig was, werd het steeds groter en groter. Ik had steeds meer hoofdstukken die ik wilde toevoegen en steeds meer onderwerpen die ook relevant waren.

Daardoor onstond het idee om een boekenreeks te schrijven. Met als beginpunt de basis van Pinterest. In het eerste boek zullen alle basisprincipes van Pinterest worden uitgelegd.

Hoe is de boekenreeks opgebouwd?

De boekenreeks is opgedeeld in 5 delen. In die delen komen de volgende onderwerpen aan bod.

  • Deel 1: Hoe werkt Pinterest?
  • Deel 2: Affiliate Marketing
  • Deel 3: Manieren om Geld verdienen met Pinterest
  • Deel 4: Welke Tools kan je daarbij gebruiken?
  • Deel 5: Strategiën

Wanneer moet je de boeken echt lezen?

Heb je al jaren een Pinterest account en lijkt het je ideaal om daar een zakcentje mee te verdienen? Dan is dit boek helemaal geschikt voor jou. Je leert hoe je via Pinterest geld kunt verdienen en hoe je dit volledig kunt automatiseren. Heb je niet veel tijd over, maar wil je toch een extra inkomen genereren? Dan is Pinterest Affiliate Marketing dé manier om daar mee te beginnen. In dit boek leer je hoe je dit kunt opbouwen en welke programma’s je kunt gebruiken.

Het kan zijn dat je al jaren een blog hebt, maar het verdienen met affiliate marketing nog niet helemaal loopt. In dit boek wordt uitgelegd op welke manieren je het beste affiliate marketing kunt inzetten op je blog en hoe je Pinterest kunt inzetten om meer verkeer naar je blog te krijgen. Je leert hoe je deze stappen kunt automatiseren en hoe je dus sneller meer geld kunt verdienen.

Wanneer komt het eerste boek uit?

Vandaag! Het eerste boek is vanaf vandaag te koop via de Winkel van deze site. Voor nu kan je alleen nog betalen met Paypal, maar binnenkort komen daar ook andere manieren bij!

Het boek heet Hoe werkt Pinterest en legt uit op welke manieren Pinterest het beste werkt. Hoe vind je het beste zoektermen en aan welke eisen moeten je pins voldoen? Dit boek heeft een aantal gratis extra’s, namelijk de Pinterest Checklist, een zoekterm optimalisatie tool en een gratis Canva ontwerp.

Wil je op de hoogte gehouden worden van wanneer de rest van de reeks uit komt? En wil je 10 euro korting op de hele bundel?