Privacyverklaring

Op deze website, Geld Verdienen met Pinterest, verwerk ik, Veerle Rümke, persoonsgegevens. Dat doe ik uiteraard met de grootste zorgvuldigheid en met oog voor jouw privacy. Om je inzicht te geven in de verwerking van jouw gegevens, leg ik in deze privacyverklaring uit welke gegevens ik verwerk en hoe ik met jouw gegevens om ga. . Heb je vragen over mijn privacyverklaring? Of wil je een verzoek indienen met betrekking tot jouw persoonsgegevens? Dan kun je hiervoor contact met mij opnemen via:

E-mailadres: info@geldverdienenmetpinterest.nl
Website: www.geldverdienenmetpinterest.nl

Deze privacyverklaring geldt voor iedere bezoeker van Geld Verdienen met Pinterest.

Welke persoonlijke gegevens we verzamelen en waarom we die verzamelen

Geldverdienenmetpinterest.nl verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

  • Voor- en achternaam (bij een reactie)
  • E-mailadres (bij een reactie)
  • IP-adres (via Google Analytics)
  • Locatiegegevens (via Google Analytics)
  • Gegevens over jouw activiteiten op onze website (via Google Analytics)
  • Internetbrowser en apparaat type (via Google Analytics)
  • Klik gedrag op geldverdienenmetpinterest.nl naar een externe website waar LinkPizza of Awin een samenwerkingsverband hebben op basis van affiliatie marketing.

Reacties

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de data getoond in het reactieformulier en ook het IP-adres van de bezoeker en de browser gebruikersagent string om spam opsporing te helpen.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar service indien je dit gebruikt. De privacybeleidspagina kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Cookies

Functionele cookies: dit zijn cookies die noodzakelijk zijn voor de technische werking van de website en je gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld je voorkeursinstellingen. Ook kan ik hiermee mijn website optimaliseren. Dit zijn analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy en waarvoor ik geen voorafgaande toestemming van je nodig heb (dit zijn algemene cookies).

Tracking cookies: ik plaats cookies die je surfgedrag bijhouden zodat ik op maat gemaakte content en advertenties kan aanbieden. Bij je eerste bezoek aan mijn website heb ik je al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kunt je afmelden voor deze cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Google Analytics: op deze website worden ook cookies geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Geld verdienen met Pinterest gebruikt deze dienst om rapportages te krijgen over de wijze waarop van de website gebruikt wordt gemaakt en de kwaliteit en effectiviteit te meten. Ik maak gebruik van Google Analytics op de wijze die door de Autoriteit Persoonsgegevens is voorgeschreven om te kunnen vallen onder de uitzondering in de cookiewet, waardoor ik geen voorafgaande toestemming van je nodig heb voor gebruik van Google Analytics.

Social media cookies: op deze website is het mogelijk om de blogartikelen te delen op diverse social media kanalen waaronder Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Voor het functioneren van deze knoppen wordt gebruik gemaakt van website-overschrijdende cookies – zodat de social media partij jou herkent op het moment dat jij een artikel en/of video wilt delen via social media.

Deze cookies maken het mogelijk dat ingelogde gebruikers van geselecteerde social media bepaalde inhoud van mijn website direct kunnen delen met vrienden en/of andere gebruikers. Voor de cookies die de social media partijen plaatsen en de mogelijke data die zij hiermee verzamelen, verwijs ik je naar de verklaringen die deze partijen op hun eigen websites daarover geven. Let op dat deze verklaringen regelmatig kunnen wijzigen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Geld verdienen met Pinterest en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@geldverdienenmetpinterest.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. Ik reageer zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op je verzoek.

Ik wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Geld verdienen met Pinterest neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@geldverdienenmetpinterest.nl

Verstrekking aan derden

Ik kan je persoonsgegevens delen met derden als dit verenigbaar is met de hierboven genoemde doelen. Verstrekking aan derden kan noodzakelijk zijn voor het uitvoeren van de overeenkomst die ik met je sluit, noodzakelijk zijn voor de behartiging van een
gerechtvaardigd belang van mij, of noodzakelijk zijn om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting die op mij rust. Met bedrijven die je gegevens verwerken in mijn opdracht, sluit ik een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Ik blijf verantwoordelijk voor deze verwerking. Buiten de voorgaande situaties verstrek ik jouw persoonsgegevens alleen aan andere derden met jouw nadrukkelijke toestemming.

Vragen?

Heb je een vraag over je privacy op Geld verdienen met Pinterest? Of wil je een verzoek indienen voor een wijziging of verwijdering van jouw gegevens? Stuur dan een e-mail naar info@geldverdienenmetpinterest.nl. Dan kan ik je vraag beantwoorden of (op jouw verzoek) je gegevens verwijderen of wijzigen.

Deze privacyverklaring is voor het laatst geüpdatet op 29 november 2018. Ik kan de verklaring op ieder moment wijzigen. Daarom raad ik je aan om deze privacyverklaring regelmatig te checken.